abako_logo

Toteutusesimerkki: Kustannustehokkuutta moduuleiden avulla

Abakossa tarjoamme laajan valikoiman moduuleja ja komponentteja

Asiakkaamme Rovio kartoitti globaalisti mediapankkiratkaisuja. Rovio valitsi kumppanikseen Abakon. Keskeinen peruste oli kustannustehokkuus asiakaskohtaisten ominaisuuksien toteuttamisessa. Mediapankkimme on tyyppiä metadatarepository, joka integroituu asiakkaan paikallisiin tietovarastoihin ja/tai pilvipalveluihin (esim. Google, Amazon, Azure). Se indeksoi tietoa ja toimii tehokkaana jakelukanavana.

Monipuoliset ja räätälöitävät prosessit

Mediapankissa hyödynnettävät prosessit ovat sovitettavissa asiakkaidemme tarpeisiin. Vaikka oletusprosessit palvelevat jo hyvin peruskäytössä, voimme tarvittaessa räätälöidä ne erityistarpeiden mukaisiksi. Mediapankkimme mahdollistaa tiedon metadatoituksen ja vapaamuotoiset haut AI-assistentin avulla, jopa ilman pilvipalveluiden käyttöä.

Integraatiot ja jakelukanavat

Mediapankkimme on integroitavissa erilaisiin jakelukanaviin, kuten Facebook, TikTok, Snapchat ja YouTube, sekä asiakkaan omiin järjestelmiin, kuten intra- ja asiointijärjestelmiin. Tämä tekee siitä joustavan ja monipuolisen työkalun, joka tukee liiketoimintaasi kattavasti.

Rovio - Mediapankkiasiakkaamme

Rovio aloitti yhteistyön Abakon kanssa vuonna 2018, ja toimittamastamme mediapankista on tullut keskeinen työväline Roviolle heidän globaalissa toimintakentässään. Tutustu Rovion asiakastarinaan.