abako_logo

Abako – Luotettava ATK-alan Kumppanisi

Abako on suomalainen, vuonna 1995 perustettu ATK-alan palveluyritys. Tavoitteenamme on ratkaista asiakkaidemme moninaiset tietojärjestelmätarpeet kustannustehokkaasti, käyttäjälähtöisesti ja elinkaarihallinnan sekä korkean tietoturvan vaatimukset huomioiden. Ymmärryksemme asiakkaidemme tarpeista perustuu henkilöstömme pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon tietojärjestelmäsuunnittelussa ja -toteutuksessa.

Vahvaa osaamista ja vastuullisuutta

Vahvaan osaamiseen ja vastuulliseen tietoturvan sekä elinkaarisuunnittelun ymmärrykseen pohjautuva suunnittelumme mahdollistaa tietojärjestelmäratkaisujen kehittymisen asiakkaidemme arjen mukana. Toimimme asiakkaillemme luotettavana kumppanina koko järjestelmän elinkaaren ajan. Pitkäikäisimmät asiakassuhteemme ovat alkaneet jo 2000-luvun alussa.

Monipuoliset palvelut

Päivittäisessä työssämme konsultoimme, suunnittelemme ja tuotamme tietojärjestelmäratkaisuja osaksi asiakkaidemme arkea ja ydinliiketoimintaa. Olemme yritysten ja julkishallinnon toimijoiden kumppani, tarjoten asiakaskohtaisesti suunniteltuja selainkäyttöisiä tietojärjestelmiä aina suunnittelusta ja valmistuksesta ylläpitoon ja kehittämiseen asti.

Kilpailuetua Stato ∑ -ohjelmistoalustalla

Olemme kehittäneet Stato ∑ -ohjelmistoalustan, joka tuo meille ja asiakkaillemme merkittävää kilpailuetua. Stato-alusta tarjoaa vahvaa tietoturvaa, tehokasta elinkaarihallintaa sekä laajan valmismoduulien ja komponenttien kirjaston, mikä tuo kustannustehokkuutta ja nopeuttaa toimituksia.

Valitessasi Abako kumppaniksesi saat hyötykäyttöösi asiantuntemuksemme ja innovatiiviset ratkaisumme liiketoimintasi tueksi. Yhdessä luomme menestyksen edellytykset pitkälle tulevaisuuteen.