abako_logo

Tule meille töihin – Liity Abakon asiantuntijajoukkoon

Me Abakossa tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa kokoamme isompia ja vaativampia hankkeita. Käytössämme oleva Stato-alusta mahdollistaa vaativien tietojärjestelmähankkeiden toteuttamisen ja asiakkaidemme palvelemisen koko järjestelmien elinkaaren ajan.

Monipuoliset Roolit ja Tiimityöskentely

Tiimissämme työskentelee vajaat 30 IT-alan ammattilaista eri rooleissa: projektipäälliköitä, suunnittelijoita, arkkitehtejä, dokumentoijia, ohjelmoijia, testaajia, myyjiä ja sihteereitä. Me Abakossa kaikki teemme palvelutyötä. Asiakastiimit palvelevat suoraan asiakkaitamme, ja sisäiset palvelutiimit – Verstas (tuotekehitys), Laatu- ja dokumentointi sekä UX/UI – tukevat sekä asiakkaitamme että omaa tuotekehitystämme.

Joustava Työympäristö

Työskentelemme pääasiassa lähityönä, mutta etätyöskentely on kokeneille ammattilaisille mahdollista. Olemme erittäin joustavia työaikojen suhteen, ja tiimissämme on aina mukana korkeakouluopiskelijoita. Meille tärkeintä on laadukas lopputulos – kaikki muu on toissijaista.

Hae Nyt

Tule osaksi Abakon asiantuntijajoukkoa! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Liity tiimiimme ja pääset toteuttamaan vaikuttavia ja merkityksellisiä projekteja kanssamme.

Työsuhde-edut

Meillä lopputulos ratkaisee, ja haluammekin, että abakolaiset voivat hyvin, jotta pystymme toteuttamaan parasta mahdollista lopputulosta asiakkaillemme. Tarjoamme abakolaisille seuraavat työsuhde-edut:

  • Lounasetu
  • Virike-etu
  • Vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus (työterveyspalvelumme laajennus)
  • Hammashuolto
  • Työsuhdepyörä
  • Myös mm. asunto- ja autoetu