abako_logo
LinkedIn logo
Yhteistyössä on voimaa

Me pähkinänkuoressa

Luotettava. Kumppani. Out of the box -ajattelija. Sellaisia me olemme. Tässä meistä lyhyt esittely. Toivottavasti pidät lukemastasi ja pääsemme pian keskustelemaan toimintasi tehostamisesta.

1995

Abakon tarina alkoi

1000000+

Tuntia ohjelmistokehitystä takana

20+

Vuotta kestäneitä asiakassuhteita

Yllättävän isoja asioita

Saamme usein kuulla tekevämme yllättävän isoja asioita. Mitenkö tämä on mahdollista? Koska olemme kehittäneet ohjelmistoalustan, joka järkeistää tekemistä ja vapauttaa resursseja uusien asioiden innovointiin ja toteuttamiseen. Takaamme, että voimme auttaa myös sinua toimimaan fiksummin ja tuottavammin.

Kestäviä kuvioita

Useimmat asiakassuhteistamme ovat hyvin pitkiä, jopa vuosikymmenien mittaisia. Ja hyvä niin, sillä yhteinen tekemisen historia tuo aina asiakkaalle laadullista ja taloudellista etua. Pitkän linjan kumppanuus on kiistattomasti kaikille osapuolille järkevin tapa toimia ja siksi vannommekin vahvasti sen nimeen.

Parasta palvelua

Meidän liiketoiminnassamme aivan keskeistä on se, että pääsemme ratkomaan liiketoimintasi haasteita ja ehdottamaan sinulle ratkaisuja, joiden toimivuudesta palaat myöhemmin tyytyväisenä kertomaan meille. Onnistumisemme osoittavat, että tunnistamme aivan erityisen hyvin asiakkaidemme prosessien tarpeet sekä erityispiirteet ja osaamme tarjota niihin aidosti toimivia digitaalisia parannusehdotuksia.

Haluatko tietää lisää?

Kutsu meidät kylään ja kerro ratkottavista haasteistasi. Näytämme sinulle, että meiltä löytyy niihin ratkaisu.

Jarmo Tukiainen
Myyntijohtaja
+358 10 229 3840
jarmo.tukiainen [at] abako.fi

Yksi meistä?

Oletko sinä ohjelmistokehitykseen intohimoisesti suhtautuva toisinajattelija sekä työkavereillesi ja asiakkaillesi luotettava kumppani? Sellainen, mitä mekin olemme. Kerro meille itsestäsi. Ehkä saamme pian toivottaa sinut tervetulleeksi porukkaamme!

lähetä hakemus avaa sähköpostin osoitteella info(at)abako.fi