Alusta selainkäyttöisille ratkaisuille

Stato on luotettava alustatuote, joka mahdollistaa vaativat integrointitarpeet ja moninaiset julkaisukanavat. Ohjelmiston palvelinosuus on asennettavissa kaikkiin merkittäviin käyttöjärjestelmiin ja pilvipalveluihin.

Stato-alustan avulla Abako pystyy toimittamaan täysin asiakkaan prosesseihin toteutetun tietoturvallisen, nopean ja helppokäyttöisen selainpohjaisen ratkaisun. Stato on kehitetty multiportaalialustaksi useiden verkkokäyttöisten sovellusten hallinnointiin samalla järjestelmällä. Staton avulla organisaatio standardoi tiedonjakelun ja integroinnin periaatteet sekä liittää eri tietolähteet valittuihin kanaviin. Staton toimintamallit lisäävät organisaatioiden tehokkuutta ja vähentävät harvojen osaajien vastuisiin liittyviä riskejä.

Stato-ohjelmisto on kehitetty pitkäikäisten, asiakkaan tarpeisiin sovitettavien vaativien sovellusten tuotantoon. Ohjelmistoon implementoidaan säännöllisesti uusia teknologioita ja hyödynnetään selainten uusimpia ominaisuuksia. Stato-ohjelmisto mahdollistaa monipuoliset ja kustannustehokkaat jatkokehitysmahdollisuudet. Koska Statolla toteutettavat järjestelmät ovat modulaarisia, voidaan järjestelmää laajentaa uusien tarpeiden ilmaantuessa.