Korkeatasoinen tekniikka takaa onnistumisen myös tulevaisuudessa

Olemme kehittäneet Abakossa 2020-luvun digitalisaatioalustan Staton. Stato on vaativien verkkopalveluiden ja tietojärjestelmien kehitysalusta, jonka historia ulottuu aina vuoteen 2000.

Alustan keskeisiä ominaisuuksia ovat korkea tietoturva, modulaarista sovelluskehitystä tukeva perusta, monikanavainen julkaisu ja joustava integroitavuus.

Staton sisällönhallinta on erittäin helppokäyttöinen, mikä palvelee ratkaisun loppukäyttäjiä ja ylläpitäjiä. Tarvekohtaisesti suunnitellut hallintaprosessit muuntuvat rooleittain käyttäjien tarpeisiin.

Tietoturva


Tietoturva on imagoa ja turvallisuutta. Me Abakossa toteutamme korkean tietoturvan ratkaisuja, ja Stato on yksi keskeisiä palveluitamme.

Tuotekehityksessä valvomme jatkuvasti haavoittuvuuksia ja varmistamme toteuttamiemme ratkaisujen turvallisuuden.

Tietoturvakartoitusten osalta teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja erilaisten tietoturva-auditointeja toteuttavien yritysten kanssa.

Saavutettavuus 99,8–100 %


Korkea saavutettavuus on meille Abakossa itseisarvo, joka edustaa korkeaa laatua ja palveluvarmuutta.

Stato-alustan jatkuvalla tuotekehityksellä takaamme toteuttamillemme järjestelmille korkean saavutettavuuden vuodesta toiseen. Saavutettavuutta tehostetaan kriittisten palveluiden kohdalla myös erilaisilla hajautus- ja pilvipalvelinratkaisuilla.

Integroinnit


Kehitämme jatkuvasti tehokkaampia integroitumistekniikoita ja valmiita rajapintoja.

Mahdollistamme myös vaativiin ja uniikkeihin rajapintoihin liittymisen tähän tarkoitukseen toteutettujen sovittimien avulla.

Staton juuret vievät vuoteen 1996 jolloin kehitimme Abakossa ensimmäisen integrointialustamme. Integroituminen eri tietolähteisiin, informaation jalostus ja jakelu edelleen eri kanaviin on Staton alkuperäinen ja keskeinen tehtävä.

Personointia ja rooleja


Liiketoiminnan ja palvelujen digitalisonnissa käyttäjittäin personoitu sisältö ja työprosessit ovat keskeisessä osassa. Myös isoissa ja vaativissa verkkopalveluissa sekä intrahankkeissa käyttäjäkohtaisuus on tärkeässä roolissa.

Rooleilla hallinnoidaan määrämuotoisia käyttäjiä ja toteuttajia, kuten esimerkiksi pääkäyttäjä, päätoimittaja, prosessin x toteuttaja ja prosessin y toteuttaja. Rooleille määritetään asiakas- ja tarvekohtaisesti rajaukset ja oikeudet. Rooli asetetaan yhdelle tai useammalle käyttäjäryhmälle halutussa toimintakohteessa.

Personointi mahdollistaa henkilökohtaiset työ- ja toimintaprosessit sekä näkyvyyden. Personointiratkaisut ovat sääntö- ja metadatapohjaisia ja näiden yhdistelmillä hallitaan personoitua sisältöä.

Moduulikirjasto


Tuotekehityksessämme tunnistamme yleisesti tarvittavia ominaisuuksia, joiden kokonaisuudet tuotteistamme edelleen elementeiksi ja moduuleiksi. Elementti- ja moduulikirjastomme on käytettävissä kaikissa hankkeissamme mahdollistaen nopean ja tehokkaan toimitusprosessin.

 • Sisällönhallinta (CMS)
 • Media- ja kuvapankki
 • Dokumenttipankki
 • Rakenteenhallinta
 • Käyttäjähallinta
 • Uutis- ja artikkelisivumoduuli
 • Tapahtumakalenteri
 • Blogi
 • Hankkeet ja työryhmät
 • Lomakkeet
 • Videolähetys (suorat ja tallentuvat lähetykset)
 • Some- ja kommunikointi.

Kutsu Jani paikalle


Kutsu johtava tuoteasiantuntijamme Jani Honka keskustelemaan kanssanne organisaationne tarpeista ja kehityskohteista. Autamme viemään visionne käyttövalmiiksi tietojärjestelmiksi ja verkkopalveluiksi, jotka tukevat liiketoimintaanne.