Osaavaa palvelua

Abakossa sinua palvelevat verkkopalvelujen ja tietojärjestelmien ammattilaiset, joilla on myyntityön lisäksi useiden vuosien kokemus vaativien asiakaskohtaisten järjestelmien toimittamisesta.

Tulemme mielellämme esittelemään tuotteitamme ja selainkäyttöisiä ratkaisujamme sekä keskustelemaan kanssanne siitä, millaisia verkkopalveluita haluatte tarjota kohderyhmällenne nyt ja tulevina vuosina.

Jani Honka
Johtava tuoteasiantuntija, myynti
jani.honka[at]abako.fi
Puhelin 010 229 3805

Yritys

Filosofiamme on, että käytettävyys ohjaa teknologiaa. Käyttäjälle tämä tarkoittaa älykkäämpiä verkkopalveluja ja tietojärjestelmiä, jotka sujuvoittavat arkea ja tehostavat työn tuottavuutta.

Kaukaa näkee lähelle: tunnistamme asiakkaan toiminnan kannalta lisäarvoa tuottavat tekijät. Yhdistämme eri toimialojen parhaat käytännöt ja monipuoliset, aikaa kestävät teknologiat.

Kumppanuutemme perustuu keskinäiseen vuorovaikutukseen ja asiakkaan toiminnan ymmärtämiseen. Palvelumme sisältää koko projektin vaatimusmäärittelystä valmiin ohjelmiston käyttöönottoon ja tukipalveluihin. Toteutamme ratkaisumme aina prototyypin kautta, mistä olemme saaneet asiakkailtamme erityistä kiitosta. Prototyyppimallin avulla hankkeelle asetettu visio ja liiketoiminnalliset tavoitteet pystytään testaamaan jo ennen varsinaisen ohjelmistokehityksen käynnistämistä. Prototyyppimalli palvelee sekä pienten että mittavien digitalisointihankkeiden toteuttamista.

Abakolaiset

Abakolaiset ovat tietotekniikan, teknisen suunnittelun ja palvelumuotoilun ammattilaisia. Suuri osa meistä on ollut palvelemassa asiakkaitamme ja osa työyhteisöämme jo toistakymmentä vuotta.

Tuotekehitys


Tuotekehitys on vahva osa abakolaisten identiteettiä. Tavoitteenamme on vastata nykyaikaisiin tehokkuusvaatimuksiin tutkimalla, mallintamalla ja kehittämällä entistä toimivampia järjestelmiä. Palvelumme on asiantuntevaa ja tehokasta. Hallitulla elinkaariajattelulla vaativatkin ratkaisut toimivat pitkään. Vahva tietoturva ja virheetön palveluvaste ovat meille keskeisiä arvoja, joita tarjoamme myös asiakkaillemme.

Tutustu Stato-ohjelmistoon

Asiakkaat


Digitalisaatioratkaisumme palvelevat laajasti sekä yksityisiä että julkishallinnon organisaatioita, joilla on joko laaja verkkosivukokonaisuus, erityisvaatimuksia tietoturvaa koskien tai isot kävijä- tai ylläpitäjämäärät. Intraratkaisuissa vahvuutemme ovat muutamasta sadasta yli 10 000 henkilöä työllistävät organisaatiot. Asiakkaistamme esimerkiksi PRH:lla on noin 350 työntekijää, Veikkauksella noin 3000 työntekijää ja Oikeushallinnolla noin 12 000 työntekijää.

Abakon perustivat vuonna 1995 Johanna Laine, Jari Pohjosmäki ja Visa-Matti Leinikki tavoitteenaan tehdä käytettävyydeltään huippuluokkaisia tietojärjestelmiä. Sama visio ja tinkimätön työnjälki ohjaavat Abakolaisia yhä tänäkin päivänä.

Työnantajana Abako tarjoaa työntekijöilleen haasteellisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä ajanmukaiset työsuhde-edut. Asioista päätetään ilman byrokratiaa, sillä Abakon omistavat yhä yhtiössä täysipäiväisesti työskentelevät henkilöt.